خلاصه مقاله:
از جمله پارامترهای مهمی که در آنالیز پنجه و پای مرغ صادراتی مورد توجه قرار میگیرد میزان درصد زخم کف پا، و همچنین از مهمترین سوالات قبل از خرید و یا استعلام قیمت پای مرغ که توسط مشتریان مطرح میشود مقدار کف پای زخم موجود در بار و یا خرید پای مرغ بدون زخم کف پا میباشد.
خرید پنجه و پای مرغ عاری از سیاهی، کبودی، خونمردگی، قرمزی بیش از حد پوست و شکستگی برای مشتریان بسیار حائض اهمیت بوده، ولی نکته قابل توجه در این میان زخم و یا خراشیدگی موجود در کف پای مرغ میباشد که وجود آن با درصدی مشخص در حجم کلی بار یک امر بدیهی است و در صورت رعایت نکات بهداشتی در حین فرآوری باعث بروز هیچگونه مشکل در کیفیت محصول نخواهد شد.
در این مقاله (خرید پای مرغ بدون زخم کف پا) قصد داریم در رابطه همین موضوع به بحث و بررسی بپردازیم و اطلاعاتی مفید و کاربردی در اختیار شما همراهان عزیز قرار دهیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان نیز میتوانید با کارشناسان ما (09120681678) در ارتباط باشید.
ابتلا به بیماریهای میکروبی و شیوع آنها در اثر مصرف مواد غذایی بویژه محصولات پروتئینی باعث شده تا ارگانهای نظارتی مرتبط در هر کشور حساسیت بیشتری نسبت به واردات محصولات غذایی خارجی داشته باشند. از جمله این محصولات میتوان به پای مرغ اشاره کرد که همواره به دلیل وجود زخم در قسمت گوشتی آن مورد نظارت و پایش دقیق قرار میگیرد.
در ادامه به صورت کامل پیرامون همین موضوع (درصد مجاز زخم کف پای مرغ) بحث و بررسی خواهیم داشت تا در زمان استعلام قیمت، سفارشگذاری و خرید پای مرغ با مشکل خاصی برخورد نکنیم. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در این حوزه کارشناسان ما (09120681678) پاسخگوی سوالات و ابهامات شما عزیزان خواهند بود.
علت زخم کف پای مرغ چیست؟
پنجه و پای مرغ از جمله محصولاتی هستند که در بسیاری از کشورها مورد مصرف قرار میگیرند و به دلیل وجود بیماریهای مرتبط با طیور بخصوص در برخی از فصول خاص سال، واردات آنها با رعایت پروتکلهای بهداشتی و قوانین سختگیرانهتر صورت میپذیرد.
همانطور که در ابتدای مقاله اشاره شد از جمله سوالاتی که در زمان ارائه مشاوره و قیمت پای مرغ به مشتریان با آن مواجه هستیم درصد کف پای زخم است. قبل از رسیدن به یک عدد معین به عنوان درصد مورد قبول زخم در زیر پا و یا پنجه مرغ بهتر است به علت وجود آن در کف پای مرغ بپردازیم؛
محل و نحوه نگهداری طیور در بازه زمانی مشخص جهت پروار شدن و ارائه به بازار مصرف، مهمترین گزینه در پاسخ به این سوال است که علت زخم کف پای مرغ چیست؟؛ فضای داخلی مرغداریها و به طبع آن کند و کاو طیور در آن محل بعضا باعث ایجاد آسیبهای سطحی و یا عمیق در قسمت کف پای مرغ میشود که این موضوع امری غریزی و بدیهی در میان آنها میباشد.
در برخی از کشورها با ایجاد سالنهای مرغداری مدرن و پیادهسازی روشهای تخصصیتر در نحوه نگهداری طیور سعی شده تا میزان قابل توجهی از این آسیبها کاهش یابد، ولی همچنان شاهد وجود زخمهای سطحی در کف پای آنها هستیم.
در بخشهای بعدی مقاله توضیحات بیشتری پیرامون زخم کف پای مرغ خدمت شما علاقهمندان ارائه خواهیم کرد. در صورت وجود دیگر سوالات تخصصی در این زمینه و پاسخ به آنها میتوانید با کارشناسان ما (09120681678) در ارتباط باشید.
درصد مجاز زخم کف پای مرغ
قبل از صحبت پیرامون درصد مجاز زخم کف پای مرغ بهتر است توضیحاتی در رابطه با اصلاح این واژه انجام شود، زیرا در صورت وجود هر گونه کبودی، سیاهی، شکستگی بیش از حد، خونمردگی و دیگر فاکتورهایی که مانع دریافت تاییدیههای بهداشتی و آزمایشگاهی شود امکان فروش پای مرغ به عنوان محصول صادراتی وجود ندارد.
بازرگانی سفیدخانی به منظور ارائه محصولی استاندارد و با کیفیت جهت صادرات به دیگر کشورها و اهمیت به سلامت مصرفکننده در زمان فرآوری پنجه و پای مرغ دقت کافی را نسبت به رفع عیوب احتمالی دارد، به همین دلیل وجود هر گونه نقص، کبودی، خراشیدگی، زخم سطحی و … را از کف پای مرغ اصلاح میکند و محصول معیوب در سبد خرید مشتری قرار نمیدهد.
به همین دلیل در زمان ارائه مشاوره به مشتریان درصد کف پای اصلاح شده موجود در بار را اعلام میکنیم زیرا همانطور که بیان شد هیچگونه زخم سطحی و یا عمیقی در کف پای مرغ باقی نمیماند. میزان کف پای اصلاح شده در گریدهای مختلف متغیر بوده و در آنالیز مربوطه ارائه خواهد شد.
در ادامه به درصد مجاز کف پای مرغ اصلاح شده واقعی در گریدهای صادراتی موجود در بازرگانی سفیدخانی اشاره خواهیم داشت:
مهم: (روی صحبت ما در این بخش تنها اطلاعات مربوط به محصولات ارائه شده از بازرگانی سفیدخانی میباشد، نه دیگر برندها و یا محصولات موجود در بازار)
درصد کف پای اصلاح شده در گرید A
میزان کف پای اصلاح شده سطحی در گرید A کمتر از 30% واقعی میباشد.
درصد کف پای اصلاح شده در گرید A+
میزان کف پای اصلاح شده سطحی در گرید A+ کمتر از 20% واقعی میباشد.
درصد کف پای اصلاح شده در گرید A++
میزان کف پای اصلاح شده سطحی در گرید A کمتر از 5% واقعی میباشد.
همانطور که در بالا مشاهده میکنید میزان مجاز کف پای اصلاح شده در گریدهای مختلف به صورت (درصد واقعی) ذکر شده، زیرا ممکن است با شرکتهایی جهت استعلام قیمت پای مرغ در ارتباط بوده باشید که این اطمینان را به شما بدهند محصولشان را با کمترین میزان اصلاحی ارائه میکنند ولی در زمان تحویل سفارش خود موضوع دیگر را شاهد باشید.
خرید پای مرغ بدون زخم کف پا
درخواست برخی مشتریان از شما در پی خرید پای مرغ بدون زخم کف پا بعضا به دلیل عدم آشنایی با اصل این موضوع و یا ارتباط با افرادی سودجو و ناآشنا با این حوزه میباشد. همانطور که در بخشهای قبلی بیان شد میزان مشخص و کنترل شدهای از پا و پنجه مرغ با کف اصلاح شده در هر سفارش وجود دارد و این امری کاملا بدیهی میباشد.
ما سعی داریم همیشه این موضوع را کاملا صادقانه و شفاف با مشتریان خود در میان بگذاریم، زیرا به حد صفر رساندن این پارامتر (درصد کف پای اصلاح شده) در یک سفارش به دلیل هزینههایی که برای تولیدکننده در پی دارد تقریبا ناممکن است، مگر در صورتی که مشتری با این فرآیند آشنایی داشته و با پذیرش شرایط، اقدام به خرید محصول مورد نیاز خود نماید.
نکته دیگری که نیاز به یادآوری دارد، اصلاح شدن زخمهای احتمالی موجود در کف پای مرغ میباشد. زیرا در صورت سطحی بود آنها، هیچ مشکلی برای مصرفکننده پیش نخواهد آمد و امکان نفوذ بیماری و یا میکروبی به بافت درونی پای مرغ وجود نخواهد داشت.
در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در این حوزه، خرید پای مرغ بدون زخم کف پا و یا دریافت مشاوره رایگان میتوانید با کارشناسان ما (09120681678) در ارتباط باشید.
دیگران این موارد را نیز جستجو کردهاند:
خرید پای مرغ بدون زخم کف پا
قیمت پای مرغ
تامینکننده پای مرغ
استعلام قیمت خرید پای مرغ منجمد
قیمت پای مرغ پاک شده
خرید و فروش پای مرغ
کف پای زخم استاندارد
پای مرغ صادراتی
تامین پای مرغ جهت تهاتر با مواد غذایی
خرید پای مرغ در تهران
قیمت پای مرغ FOB بندر
فروش پای مرغ در قزاقستان
بستهبندی صادراتی پای مرغ
قیمت پای مرغ کارتن 20 کیلویی
خرید پای مرغ از کارخانه
تامین پنجه و پای مرغ
قیمت پای مرغ 45 گرمی